Bröllopsminnen som räcker livet ut


Att välja din bröllopsfotograf kommer att vara ett, om inte det största beslutet ni måste ta inför er bröllopsdag. När all konfetti har plockats bort ur håret kommer det ni har kvar vara varandra, era ringar och era fotografier.


Bröllopsminnen som räcker livet ut


Att välja din bröllopsfotograf kommer att vara ett, om inte det största beslutet ni måste ta inför er bröllopsdag. När all konfetti har plockats bort ur håret kommer det ni har kvar vara varandra, era ringar och era fotografier.


Därför är det är så viktigt för mig som er bröllopsfotograf att er bröllopsdag verkligen blir den bästa dagen i ert liv. Jag kommer inte bara att dyka upp på er bröllopsdag med en kamera i handen. Istället kommer jag att finnas där för er under hela er planeringsprocess. Det är också så viktigt för mig att verkligen få kontakt med er som par så att jag kan få fram det allra bästa i er, få er att slappna av, skratta och visa varandra all den kärlek ni känner.Din investering

Bokning & Avtal


Känner ni att ni har hittat rätt fotograf? Då är ni hjärtligt välkomna att skicka en bokningsförfrågan så ser vi om erat datum fortfarande finns ledigt. Om datumet finns kvar och ni önskar göra en bokning, det vill säga mig som fotograf så kommer jag att skicka ett bröllopsavtal till er samt en bokningsfaktura på 50% av paketpriset ni har valt. När bokningsfakturan är betald så är även erat datum bekräftat. Det är viktigt att vi båda känner oss trygga, därför skriver jag alltid avtal med mina kunder.

BRÖLLOPSMÖTE


Jag kommer finnas tillgänglig för er under hela er planering och planerar därför in bröllopsmöten med mina brudpar där syftet bland annat är att vi ska lära känna varandra inför er stora dag men också för att få veta vad ni har för önskemål och vad som är viktigast för er. Detta för att kunna ge er en så fin dag som möjligt. Har ni svårt att ta er till Göteborg löser vi givetvis detta över teams eller telefon.
MINA FÖRBEREDELSER


Så fort ni har bokat mig som fotograf börjar mitt arbete. Det handlar dels om att jag undersöker platsen innan fotograferingen för att hitta rätt miljö och ljus, var jag kan placera min utrustning, om det behövs blixt, vilka objektiv som kommer passa beroende på ljusförhållandena osv. Ingen plats är den andra lik därför anpassar jag mig efter er dag med era förutsättningar. Allt för att fotograferingen ska gå så smidig som möjligt och för att ni ska fotografier med hög kvalitet.


UNDER BRÖLLOPSDAGEN


Genom vägledning och lite egna knep får jag mina brudpar avslappnade under fotograferingen. Jag jobbar med naturliga poser, vinklar och olika ljusförhållanden. Jag satsar på en härlig och rolig stund där ni brister ut i skratt, kastar er i varandras famnar, myser och pussas en massa. Det här är er stund att njuta lite extra.EFTERBEARBETNING


Bilderna säkerhetskopieras och läggs på flera hårddiskar och därefter gör jag mitt urval. Bilder med dubbletter, grimaser eller där man tex blinkar, tas bort. De utvalda bilderna behandlas, beskärs och bearbetas för att ni ska få det bästa resultatet. Det innefattar bland annat ljus, kontraster och toner. Jag lägger ner otroligt mycket tid och energi på bilderna då det är de här minnena ni kommer bära med er resten av livet.

BILDLEVERANS

Redan nästa dag får ni tjuvkika på ett fåtal bilder. Självklart är det fritt fram att dela med er av er fantastiska upplevelse på sociala medier. Vi publicering skriver ni Foto: L.D Photographys eller taggar mig på @l.dphotographys. Det tar mig ca 6-8 veckor att leverera fullt bearbetade bilder som finns tillgängliga i ett online-galleri. 


Ni kommer få bilderna levererade både i webbupplöst format samt i högupplöst format.


BRÖLLOPSPAKET

fyra.


Fyra timmars sammanhängande fotografering

Samtliga utvalda bilder

Personligt webbgalleri att dela med släkt & vänner

Tjuvkik inom 7 dagar efter bröllopet

Reseersättning inom Göteborgs Kommun

Personligt utvalda fotoplatser


15 000 SEK


åtta.


Åtta timmars sammanhängande fotografering

Samtliga utvalda bilder

Personligt webbgalleri att dela med släkt & vänner

Tjuvkik inom 7 dagar efter bröllopet

Reseersättning inom Västra Götaland

Personligt utvalda fotoplatser


25 000 SEK


tolv.


Tolv timmars sammanhängande fotografering

Samtliga utvalda bilder

Personligt webbgalleri att dela med släkt & vänner

Tjuvkik inom 7 dagar efter bröllopet

Reseersättning inom Sverige

Personligt utvalda fotoplatser

Lyxigt bokningspaket


34 000 SEKBOKA BRÖLLOP