Tävlingsarkiv


Jag älskar att fånga actionbilder från alla olika tävlingar jag befinner mig på. Jag lägger ner mycket tid på planering, fotografering samt redigering.


Här nedan hittar du samtliga album från tävlingar som jag har varit på. Du dirigerar dig enkelt runt bland albumen och kan köpa en enkel bild eller ett paket om så önskas.

Tävlingsarkiv


Jag älskar att fånga actionbilder från alla olika tävlingar jag befinner mig på. Jag lägger ner mycket tid på planering, fotografering samt redigering.


Här nedan hittar du samtliga album från tävlingar som jag har varit på. Du dirigerar dig enkelt runt bland albumen och kan köpa en enkel bild eller ett paket om så önskas.

All olovlig användning faktureras


Efter köp av bilder ska fotograf ALLTID anges vid publicering, L.D Photographys.

Använder du en icke köpt bild så kommer du att faktureras. Är du minderårig så skickas faktura till närmsta målsman. Bilder får INTE delas vidare till tredje part. För företag, tidningar, avelsföreningar etc. så är det köp för kommersiellt bruk som gäller.

Du får inte beskära eller redigera en köpt bild, då det är jag som är fotografen och fortfarande äger rättigheten till bilderna.

Är du ändå osäker på hur bilderna får användas efter köp? Kontakta mig för vidare information.Betalning

I Min webshop erbjuder jag två olika betalningsmetoder, både kort och swish. Vid kortbetalning så väljer du "betalkort" och önskar du betala med swish så väljer du "offline payment" och följer sedan instruktionerna. Då köpet är en ett onlineköp så måste jag själv trycka på "send order" och swish är en offline betalning så då måste jag godkänna betalningen innan bilderna skickas. Då jag har annat heltidsjobb och andra uppdrag så kan det ibland dröja innan köpen godkänns och skickas.


Min tävlingskalender hittar du längre ner på den här sidan. Önskar du att jag kommer & fotar på er tävling? Skicka gärna iväg ett mejl så tar vi det därifrån.

Tävlingskalender 2023


27/5 - Ponnyhoppet - S.T.O Ryttarsällskap

8-16/7 - Falsterbo Horse Show

24-30/7 - Westcoast Equestrian Week

16-17/9 - September Show - Stenungsunds Hoppryttarförening

31/10-5/11 - Jönköping Horse ShowTävlingskalender 2024


21-25/2 - Gothenburg Horse Show

20-21/4 - Stenungsunds Hoppryttarförening

6-14/7 - Falsterbo Horse Show

6-8/9 - September Show - Stenungsunds Hoppryttarförening

BRA ATT VETA

Hur får jag använda bilderna?

De bilderna som du köper via min webshop är endast för privat bruk. Såsom på dina egna sociala kanaler. Du får inte skicka bilden vidare till tredje part, dvs. tidning, avelsföreningar etc. Du får heller inte beskära eller redigera en köpt bild, då det är jag som fotograf som fortfarande äger rättigheten till bilderna. Bilder som ska användas i tidningar köps för kommersiellt bruk.

Otillåten användning

Otillåten användning av bilder kommer att faktureras. 100% påslag för otillåten användning samt 100% påslag per överträdelse. Är du minderårig så faktureras din målsman.

Tävlingsfotograf & Sponsring

Önskar ni en tävlingsfotograf eller sponsring alt,.hederspriser till era tävlingar?

Jag tar ingen kostnad för att komma ut till tävling, men önskar gärna fika & lunch och som tack brukar jag ge vinnarbilder till arrangören/sponsorerna.

Ta kontakt i formuläret nedan med en förgråan så återkommer jag!

Hur betalar jag?

Det finns tre olika betalsätt! Via hemsidan så kan du betala med kort eller Swish. För att betala med kort så väljer du "kort betalning" eller vill du betala med Swish så väljer du "offline" betalning i kassan. Vill du hellre betala med faktura så kontakta mig så löser jag det. Fakturan ska vara betald innan bilderna levereras.


L.D Photographys har utfärdat utgivningsbevis sedan 2020-08-25.

Fotografering och lagring/hantering av bilder.

Databasens namn/adress: ldphotographys.se

Ansvarig utgivare : Louise Dahlström (L.D Photographys) 910330

Utfärdat utgivningsbevis 2020-08-25 från Myndigheten press, radio och tv.