Lekfullt och naturligt

Jag bjuder in till en härlig stund där din familj får vara precis som den är. Tillsammans skapar vi skratt och tokigheter samtidigt som jag fångar varje ögonblick på bild. Jag vill alltid skapa en upplevelse för er som familj, som ni kan tänka tillbaka på som något minnesvärt.


Minisession


30 min fotografering

5 digitala filer ingår

Var: Utvald plats utomhus


2500 kr


En minisession är till för er som endast söker ett fåtal bilder för ett specifikt tillfälle eller för er som bara vill uppdatera era familjebilder tillsammans.


Bilderna levereras i ett onlinegalleri där ni själva får möjlighet att välja ut själva vilka fem bilder ni vill ha.

Hemma hos


60 min fotografering

Beställning av bilder

Var: Hemma hos er, där livet händer


1500 kr


Jag följer er under en timme. En helt vanlig dag med det ni alltid brukar göra. När ni leker, busar, läser sagor eller är ute på äventyr. Allt för att fånga de där speciella tillfällena som ni kan titta tillbaka på och minnas resten av livet.


Ingenting är tillgjort eller poserat. Ni är bara er själva och jag hänger med er som en liten kompis.

Familjefotografering


60 min fotografering

Beställning av bilder

Var: Hos er, utomhus eller inomhus. Har ni andra önskemål så går det att ordna också


1050 kr


En familjefotografering är något som alla familjer borde uppleva någon gång i livet. Det finaste som finns är att fånga fina ögonblick utan att det är tillgjort eller påtvingade leenden. Barn är barn och vi anpassar oss alltid efter dem. Busigt och lekfullt.


Vi ses på en överenskommen plats och skapar en stor serie bilder som berättar vilken familj ni är. Det ska vara minnen som ni kan titta tillbaka på och minnas resten av livet.


Hur går det till?

01.

Kontakta mig


Gillar ni min bildstil och önskar boka en familjefotografering? Perfekt! Första steget är att ta kontakt med mig, så hittar vi gemensamt en tid för fotografering. Eran dag och tid är reserverad när boknings avgiften är betald.


När ni hör av er till mig bestämmer vi en plats tillsammans. Kanske är det er favoritplats, hemma hos er eller runt knuten i närområdet. Jag utgår från Göteborg.

 

02.

Förberedelser


Vi håller kontakten per mail eller telefon där vi tillsammans kan bolla tankar och ideér, eller om det skulle uppstå några frågor fram tills fotograferingen. har vi planerat en utomhusfotografering så håller jag koll på väderprognosen. Vid dåligt väder eller sjukdom så bokar vi om kostnadsfritt till en annan dag.


Jag hjälper er med några ramar inför klädvalet - oftast vill vi undvika häftiga mönster och skrikiga toner. Det är trots allt er fotografering och ni väljer såklart själva. Varför inte ha ett tema? 


03.

Fotografering


Dagen är kommen för eran fotografering. Vi möts upp på bestämd plats. Jag fotograferar er under ca en timme där ni bara umgås som familj, busar och har det roligt.

04.

Urval och leverans


Inom 3 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ett onlinegalleri. Där har jag samlat ett urval med de bästa bilderna ifrån fotograferingen. Ni väljer enkelt genom att favoritmarkera era bilder så jag enkelt kan se er lista med favoriter. Efter slutbetalningen så levereras era valda bilder digitalt via en nedladdnings länk.